dieren

kindercoaching

Kindercoaching is een laagdrempelige, kortdurende vorm van hulp bij verschillende problemen voor kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar. Het coachen van kinderen en jongeren is oplossingsgericht en toekomstgericht. De aandacht ligt bij het vinden van mogelijkheden en het leren van vaardigheden.

lees verder

schaalwandelen

kindertherapie

Integratieve kindertherapie is een vorm van psychotherapie en richt zich op de oorzaak van bepaald gedrag. Wat wil het kind met zijn gedrag bereiken? Als therapeut kijk ik vanuit verschillende invalshoeken naar het kind om er zo achter te komen waar het probleem vandaan komt.

lees verder

pop_940

werkwijze

Het traject bestaat uit een aantal sessies met het kind. Eerst wordt gewerkt aan een omgeving waarin een kind of de jongere zich veilig voelt, zodat een vertrouwensband wordt opgebouwd.
Vervolgens wordt samen gewerkt aan een oplossing.

lees verder

Margreet van der Veen

Ik ben Margreet van der Veen, getrouwd en zelf moeder van 3 kinderen. Sinds 1996 heb ik met veel plezier als leerkracht en remedial teacher in het basisonderwijs gewerkt.
Ik heb 7 jaar in Nieuw-Zeeland gewoond en daar kinderen met leer- en gedragsproblemen begeleid.
In Nederland heb ik de erkende post-HBO opleiding tot kindercoach gevolgd bij BGL & partners. Op dit moment ben ik integratief kinder- en jeugdtherapeut in opleiding en hoop ik in juni 2016 af te studeren.
Als kindercoach werk ik vanuit een Christelijke visie: elk kind is uniek en geliefd. Mijn aanpak is nuchter, helder, professioneel en praktisch.

lees verder

Kwaliteitskeurmerk

Als gediplomeerd kindercoach ben ik aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling als register counsellor. De ABvC staat voor het uitdragen van een efficiënte en effectieve vorm van psychosociale hulpverlening met een kwaliteitskeurmerk. Registratie bij ABvC houdt in dat je voldoet aan de kwaliteitscriteria zoals scholing, intervisie en supervisie.

lees verder

Deel op Social Media

[ssba]

Contact

Margreet van der Veen – Kindercoaching

Amersfoortsestraat 139
3769 AJ Soesterberg

06 – 19 809 209
Contact Formulier