“Margreet heeft mij geholpen met voor mijzelf opkomen. Daarbij hebben we ook leuke spelletjes en opdrachten gedaan. We hebben ook veel geknutseld. Het was ook fijn om met haar te praten zonder dat een ander wist waar we het over hadden.”

Anne (12 jaar)

“We zijn heel blij dat we je hebben ingeschakeld. We zien Sander echt groeien nu en zijn bozigheid blijft nu al geruime tijd uit. Sander is rustiger en begrijpt steeds meer. Daarnaast gebruiken we zijn woede-thermometer ook nog steeds, dit is een prettig en helder handvat, voor ons allemaal. We hebben de gesprekken samen als zeer prettig ervaren en Sander heeft dat idem dito. Nogmaals bedankt voor je hulp en inzet! Het heeft ons allemaal echt geholpen!”

Ouders Sander

“Onze dochter had last van woede aanvallen. Hiervoor wilde ze zelf graag gecoacht worden. Ze had al een paar keer gesprekken bij een psycholoog gehad, maar daar had ze niet zoveel aan gehad. Het fijne van Margreet is dat zij niet een protocol volgt, maar zich echt afstemt op de cliënt. Hierdoor worden de sessies veel persoonlijker. Als ouders hebben we ook goede gesprekken gehad met Margreet en kregen we bruikbare tips. Ondertussen zijn de woedeaanvallen afgenomen en milder geworden.”

DB

“Het gaat heel goed met onze dochter. We hebben het gesprek met jou heel fijn ervaren en was echt een spiegel voor ons! Ik ben erg veranderd naar haar toe, veel meer op haar gericht! En dat werpt z’n vruchten af! Ze is blijer en heeft geen woedeaanvallen meer! Erg bedankt!”

moeder meisje van 4 jaar

Twee trajecten

Therapie en coaching voor kinderen en jongeren zijn laagdrempelige, kortdurende vormen van hulp bij verschillende problemen voor kinderen van 6 tot ongeveer 21 jaar. Ik begeleid jouw kind op een positieve manier. Hierbij ontdekt je kind welke kwaliteiten hij heeft, hoe hij die in kan zetten in moeilijke situaties en welke nieuwe vaardigheden hij nog moet leren. Er is geen verwijzing voor nodig.

Coaching

Therapie

Bij coaching richt ik mij op de oplossing en niet zozeer op het probleem. De aandacht ligt bij het vinden van mogelijkheden, kwaliteiten en het leren van vaardigheden.

Bij therapie wordt in beeld gebracht waardoor het probleem is ontstaan. Wat wil je kind met het gedrag bereiken? Je kind ontdekt eigen kwaliteiten en krachten om tot oplossingen te komen.

Neem contact op

Online

Stuur een bericht door gebruik te maken van het contact formulier

Telefoon

Je kunt me bereiken op het telefoonnummer
0619 809 209

Praktijkadres

Mijn praktijk is op het adres Amersfoortsestraat 139, 3679 AJ in Soesterberg